Херо готви дефанзивна тактика за Милан

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров готви дефанзивна тактика за двубоя с Милан от първия 1/16-финал за Лига Европа. Целта пред Херо ще е тимът му да вземе добър турнирен резултат, който да му остави шансове за реванша с италианския гранд. Лудогорец приема “росонерите” в четвъртък, 15 февруари, от 20:00 часа, а вторият двубой е седмица по-късно – на 22 февруари, от 22:05 часа.

Най-важната задача пред разградчани ще е да не допуснат гол в мрежата си. Те ще се стремят продължително да владеят топката, но да не се хвърлят в масирани атаки. По-скоро ще дебнат за контри, при които да използват бързината на фланговите си играчи. Димитров вече показа през есента, че отборът му може да е като хамелеон.

В двубоите от груповата фаза на Лига Европа Херо използва няколко тактически схеми. Веднъж игра с трима централни защитници, а в повечето мачове излизаше на терена без чист нападател, а с “фалшива деветка”. Най-големите притеснения на наставника са за това как ще се справи защитата в отсъствието на Натанаел. Бразилецът е наказан за първия двубой. В неговата зона се очаква да действа Лукас Саша. Универсалният футболист има официални мачове в дясната зона на отбраната, но по време на контролите бе налаган отляво.

И двата двубоя с миланския гранд ще пропусне Клаудиу Кешерю, който е лишен от състезателни права за две срещи в евротурнирите. Очаква се дебют да направи полският таран Якуб Шверчок. Централният нападател бе привлечен от Заглембе (Любин) (16 гола в 21 мача през есента), като за правата му бяха платени около 1 милион евро. Шверчок вкара 4 попадения в 4-те контроли в Туриця.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.