Халапа – Ювентус Манагуа 30 Март bet365

Двубоят между Халапа – Ювентус Манагуа ще се проведе на 30 март (понеделник) от 01:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. Леонидас Родригес има страхотен рекорд у дома през последните два месеца, докато техните колеги се надпреварват да постигнат едно добро представяне за предходните дванадесет месеца

Коефициентът за победа на Халапа е 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Ювентус Манагуа е 2.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.  bet365 casino.

Халапа – Ювентус Манагуа: Двубой статистика

Лос Пийбс е в печеливша серия от четири мача.
Пет от предишните шест мача имаха голове и от двата отбора.
Шест от последните осем срещи имаха над 2,5 гола.
Не веднъж гостите са поддържали чист чаршаф на това място.
Изминаха четири години, откакто домакинът поддържа чист лист на това място.

Халапа – Ювентус Манагуа: Online Прогноза

Ювентус също намери гърба на мрежата при всяка среща от h2h на този стадион от 2016 г. насам, а последният подобен сблъсък завърши с победа с 1-2 за гостите.

Имайки предвид тези наблюдения, се заключва, че и двата отбора ще отбележат голове този понеделник.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията.bet-bg.com

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. bet365 спорт е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет или телефон с bet365 mobile.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо. bet-bg на живо

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG