Фулъм – Стоук Сити неделя 29 Декември bet-bg.com

Двубоят между Фулъм – Стоук Сити ще се проведе на 29 Декември (неделя) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Стоук изскочи от последните три в лигата, с малко помощ от Фулъм. Грънчарите успяха да победят Шефилд Уенсдей в средата на седмицата, като тази победа с 3:2 обърна формата им.

Коефициентът за победа на Фулъм е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Стоук е 4.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Фулъм – Стоук Сити: Двубой Статистика

Александър Митрович е голмайстора на Фулъм с 18 гола. Сам Клукас има 6 гола за Стоук.
Александър Митрович има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Фулъм. Джеймс МакКлийн е с 6 за Стоук.
Фулъм не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Стоук.

Фулъм – Стоук Сити: Прогноза

Фулъм са имали над 2,5 гола в 75% от домакинските си мачове. Междувременно по-голямата част от пътуванията на Стоук са завършили с над 2.5 отбелязани гола. И двата отбора са вкарали в 64% от пътуванията на Стоук, докато са били победени с 2:1 на три пъти. Очакваме над 2.5 гола и това е най-сигурния залог за този мач.  bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG