Триумф за Вики Томова в София

Виктория Томова спечели турнира с награден фонд 25 000 долара „Алианц Къп“, който се проведе тази седмица на ТК „Левски“. На финала днес водачката в схемата Томова надделя в много оспорван мач над поставената под №8 италианка Джесика Пиери със 7:6(7), 4:6, 6:3 след 2 часа и 42 минути игра. И двете тенисистки достигнаха до финала без загубен сет, като на полуфиналите Пиери се справи с поставената под №2 туркиня Чагла Буюкакчай.

С този успех Вики си осигури 50 точки за световната ранглиста. За нея това е втора титла за сезона след триумфа в Истанбул през април. Томова стана първата българка с титла на турнира от 2000 г. Тогава Антоанета Паджерова стигна до трофея. Деси Топалова пък печели състезанието на кортовете на ТК Левски през 1998 г.

Миналата година Томова също достигна до финала, но тогава отстъпи на рускинята Виктория Каменская. Днес 22-годишната софиянка бе амбицирана да напусне като победителка и се раздаде на корта, а това бе необходимо за успеха, тъй като италианката беше изключително труден съперник. Виктория и Пиери разчитат на по-технична игра, а не само на сила в ударите. Това бе причина двете да правят много дълги разигравания, като спечелването на всяка точка бе след много усилия.Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.