Торпедо Жодино – Енергетик БГУ 11 Април bet365

Двубоят между Торпедо Жодино – Енергетик БГУ ще се проведе на 11 април (събота) от 16:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. Торпедо БелАЗ Жодино приключи добрия си старт в кампанията на Беларус във Висшата лига миналия уикенд, когато Динамо Минск постигна заслужена победа с 2:0.

Коефициентът за победа на Торпедо Жодино е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Енергетик БГУ е 3.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

bet365 casino

Торпедо Жодино – Енергетик БГУ: Двубой статистика

Преди година ФК БГУ Минск бяха номер 14 в класирането с 1 точки. Сега са номер 1 с 9 точки.
ФК БГУ Минск нямат загуба в последните си 8 мача.
ФК БГУ Минск са в победна серия от 4 мача.

Торпедо Жодино – Енергетик БГУ: Online Прогноза

Домакините определено имат нужното, за да продължат своята победна серия. Те са спечелили шест от последните си седем мача в лигата, включително три от последните им пет като гост. Те имат средно по 2,4 гола на мач в тази седма среща, а Torpedo отбелязва във всеки от последните си 11 мача в домакинската лига, така че ние очакваме домакинска победа в мача, както и двата отбора да отбележат резултат.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията.bet-bg.com

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. bet365 спорт е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като направите bet365 регистрация, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет или телефон с bet365 mobile.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига. bet365 online

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо. bet-bg на живо

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG