Стоук Сити – Уест Бром 09 Февруари

Двубоят Стоук Сити – Уест Бром от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 09 февруари (събота) от 19:30 часа. Baggies са най-добрите от партидата в отбелязване на голове. Те са натрупали 59 досега от 29-те си мача и са нетърпеливи да прескочат 60-те точки.

Коефициентът за победа на Стоук Сити е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на Уест Бром е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Стоук Сити – Уест Бром: Статистика Н2Н

По време на последните 17 срещи с Стоук като домакин, Стоук спечели 10 пъти, при 5 равенства и 2 победи за Уест Бромич. Головата разлика е 26-11 в полза на Стоук.

Стоук Сити – Уест Бром: Прогноза

Без съмнение, Албион притежава най-мощния фронт в Шампионата. Те се изправят срещу един отбор, който загуби четири от последните си пет срещи и са спечелили в осем от последните си девет. Potters също загубиха три от последните си четири изяви на стадиона bet365. Освен това те са допуснали в 12 от последните си 15 мача. Отборът от Уест Мидландс, който намери гърба на мрежата в 40 от последните си 46 мача, лесно ще отбележи и в двете половини на този двубой.

Конкуренцията в най-високото ниво е в най-интензивния си етап. Всяко препъване ще струва скъпо и екипите ще направят всичко по силите си, за да избегнат това. Налице е незначителен шанс, че екипът ще остави нещата да се случат късно в този решаващ момент.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com