Стоук – Нотингам Форест 27 Септември bet-bg

Двубоят между Стоук – Нотингам Форест ще се проведе на 27 Септември (петък) от 22:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. В събота равенството от 0:0 на Стоук с Брентфорд се разглежда като движение напред. Тази седмица обаче имаше една крачка напред, и две крачки назад за грънчарите.

Коефициентът за победа на Стоук Сити е 2.37Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 3.10Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Стоук – Нотингам Форест: Двубой Статистика

Стоук не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Стоук бяха номер 17 в класирането с 9 точки. Сега са номер 23 с 2 точки.
Статистиката на Нотингам като гост този сезон: 2-2-0.

Стоук – Нотингам Форест: Прогноза

Пет от последните шест сблъсъка между тези два отбора завършиха с под 2.5 отбелязани гола, така че можем да видим още един мач с нисък резултат в петък вечерта. Междувременно четири от последните пет на Forest завършиха с по-малко от три гола, като самите Forest отбелязаха един гол в 75% от мачовете си в лигата досега. Като се има предвид този старт, ние подкрепяме двоен шанс за домакините в мача. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG