РоПС – ХИК Хелзинки петък 31 Май

Двубоят между РоПС – ХИК Хелзинки ще се проведе на 31 май (петък) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия.
Натовареният график за ХИК Хелзинки ги оставя без дъх, преди да се върнат обратно в сблъсък между две страни, които са били по-малко впечатляващи в първите няколко кръга от сезона.

Коефициентът за победа на РоПС е 5.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на ХИК Хелзинки е 1.75. Вижте Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

РоПС – ХИК Хелзинки: Двубой статистика

Статистиката на ХИК като гост този сезон: 0-3-2.
ХИК нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Момо Сисоко има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на РоПС. Sebastian Dahlstrom е с 4 за ХИК.

РоПС – ХИК Хелзинки: Прогноза

Посетителите са фаворити в този мач, но формата им на като гост означава, че са рискови играчи и очакваме голове и в двата края на терена. Като се има предвид факта, че RoPS започнаха да подобряват формата в предишните си два мача. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com