Рецитал на Левски преди старта срещу „канарчетата“

Отборът на Левски разби с 5:1 Сливнишки герой в последната си проверка преди старта на сезона в Първа лига. Жерсон Кабрал (22), Станислав Костов (45), Габриел Обертан (51), Аймен Белаид (69) и Сержиу Буш (71) бяха точни за „сините“, докато Николай Маринов (77) отбеляза почетното попадение за състава от Трета лига. Преди мача столичани представиха своя отбор на стадион „Георги Аспарухов“, като сред тях бяха и шестте нови попълнения.

Около 1000 фенове на тима присъстваха на дъждовното и студено време в Сектор „А“, които получиха безплатни дъждобрани от шефовете на клуба. Привържаниците останаха доволни от видяното, след като любимците им отбелязаха пет попадения в генералната си репетиция преди домакинството на Ботев (Пловдив) другата неделя.

Привържениците на 26-кратните шампиони, които мечтаят през месец май отборът да прекъсне рекордната си серия от девет години без трофей, имаха възможност да видят петима от новите футболисти. Става въпрос за Станислав Костов, Филипе Нашименто, Паулиньо, Афонсо Фигейредо и Аймен Белайд, който вече е играл за клуба. Единствено новата десетка на „сините“ Ривалдиньо не игра срещу тима от Трета лига, тъй като все още не е готов.

Делио Роси заложи на само двама от новите – Станислав Костов водеше атаката, а Филипе Нашименто беше в халфовата линия.

Цялата подготовка на Левски премина в Малта, където тима изигра шест мача, в които записа четири победи, едно равенство и едно поражение.
Интересното е, че първата среща на Делио Роси начело на Левски беше именно в контрола срещу Сливнишки герой на „Герена“ през август, която гостите спечелиха с 3:1.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.