Реал Сосиедад – Леванте 15 Март

Двубоят Реал Сосиедад – Леванте от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 15 март (петък) от 22:00 часа. Мачът в петък вечер в Ла Лига ще се играе в Сан Себастиан, където Реал Сосиедад е домакин на Леванте. Страната на баските е поставила истински заряд на терена след мениджърския преход.

Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Леванте е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Реал Сосиедад – Леванте: Статистика Н2Н

Като домакин, Реал Сосиедад не е губил от Леванте в последните 5 срещи помежду им.
Илараменди има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Реал Сосиедад. Кампана е с 10 за Леванте.
Mikel Oyarzabal е голмайстора на Реал Сосиедад с 10 гола. Марти Салвадор Рожер има 10 гола за Леванте.

Реал Сосиедад – Леванте: Прогноза

Неотдавнашните лоши резултати на Сосиедад могат отчасти да се обяснят с качеството на опозицията, както и с няколко проблемо в средата. Те са без играчи като Вилиан Хосе и Иларраменди, но все още имат достатъчно качество на хартия, за да спечелят тази игра. Adnan Januzaj има най-добрия си сезон след първоначалния си пробив в Манчестър Юнайтед, докато Mikel Oyarzabal също се очертава като една от най-ярките перспективи в испанския футбол. Те спечелиха 3 от своите 5 домакински мача, тъй като промяната в треньора и подкрепата на Сосиедад за Win изглежда доста убедителна тук.

Да заложим за Оярсабал, за да вкара по всяко време, също може да си струва залога. 21-годишният е вкарал в 5 в последните си 6 мача. Нараняването на Вилиан Хосе също е довело до това, че той е използван в по-централна роля, която е подпомогнала потенциала му за постигане на цели.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com