ПСЖ – Манчестър Юнайтед 06 Март

Двубоят между ПСЖ – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 06 Март (сряда) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. Може ли Манчестър Юнайтед най-накрая да излезе с победа от нокаут сериите в сряда вечерта? Те се отправят към PSG, без да са спечелили мач от този етап от състезанието от март 2014 г.

Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.50Равенството в сблъсъка е оценено на 4.80. Коефициентът за победа на Ман Юнайтед е 6.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

ПСЖ – Манчестър Юнайтед: Двубой Статистика

Ман Юнайтед нямат загуба в последните си 4 мача.
Резултат от първият мач: Ман Юнайтед – Пари Сен Жермен 0-2.
Пари Сен Жермен са в победна серия от 8 мача.

ПСЖ – Манчестър Юнайтед: Прогноза

PSG са вкарали 35 гола в последните си 10 домакински мача в Шампионската лига, но не са запазили празна мрежа в последните пет. И двата отбора са отбелязали в 10 от последните си 11 мача в това състезание, което би трябвало да доведе до висока оценка. Червените дяволи са показали атакуваща искра под ръководството на Солскяер, като са отбелязали шест пъти само през последната седмица. Смятаме, че техният натиск ще отвори играта, така че подкрепяме и двата отбора да отбележат гол в този мач.

Килиан Мбапе е намерил мрежата в шест от седемте си изяви в Шампионската лига срещу британските клубове (общо 6 гола). Той отбеляза 14 гола в Шампионската лига; два повече от всеки друг играч, който е играл под 21 години в историята на състезанието (Karim Benzema е следващият най-добър с 12 гола). Подкрепяме Mbappe, за да намери мрежата в сряда вечер.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com