Портланд Блейзърс – Индиана Пейсърс 19 Март

Двубоят между Портланд Блейзърс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 19 март (вторник) от 04:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за нова победа на Трейл Блейзърс се приемат при коефициент от 1.54. Шансовете за успех на Пейсърс са оценени на 2.65. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Портланд е на четвърто място в Западната конференция с 42-27 победи, в това число 25-9 успеха у дома. Бари Стотс и компания прекъснаха серия от три последователни победи с поражение от Сан Антонио Спърс със 103-108 в събота.

Деймиън Лилард отбеляза 34 точки срещу Спърс, а Юсуф Нуркич завърши с 24, към които добави и 16 борби. Си Джей Маколъм получи травма в коляното и се очаква да бъде извън строя до края на месеца.

Индиана заема четвърта позиция на Изток с 44-26 победи, включително 17-17 успеха като гост. Тимът на Нейт Макмилън пропусна да вземе трета поредна победа, отстъпвайки на Денвър Нъгетс със 100-102 в събота.

Тадеъс Йънг (18 точки и 10 борби) и Дарън Колисън (17 точки) бяха единствените, които вкараха над 15 точки срещу Нъгетс. Тайрик Евънс се завърна от забляване в събота и се отчете с пет точки за 16 минути.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com