Не приеха писмото на Любо Пенев за кандидатурата му за президентския пост в БФС

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в БФС бе издигната официално тази сутрин. Представител на аматьорския Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на „Ел Голеадор“. То обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. Ето какво каза човекът от клуба от „А“ ОФГ-2, зона „Перник“:

„Не ни приеха писмото, защото не са готови – нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкомът, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол – издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес“, каза представителят на Черногорец пред медиите.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.