Милуоу – Уест Бром неделя 09 Февруари 365prognozi.com

Двубоят между Милуоу – Уест Бром ще се проведе на 09 Февруари (неделя) от 15:30 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. След малко каменист старт преди предишния режим, Милуол се възстанови добре, благодарение на не малка част от крепостта, която всъщност е The Den.

Коефициентът за победа на Милуоу е 2.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Уест Бром е 2.62. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Милуоу – Уест Бром: Двубой Статистика

Джед Уолъс е голмайстора на Милуол с 10 гола. Чарли Остин има 8 гола за Уест Бромич.
Като домакин, Милуол не е губил от Уест Бромич в последните 6 срещи помежду им.
Преди година Милуол бяха номер 19 в класирането с 33 точки. Сега са номер 9 с 45 точки.

Милуоу – Уест Бром: Прогноза

Онези, които харесват пазара на „Точен резултат“, могат да изпробват тясна победа за домакините, чиито отбранителни усилия се открояват в това място напоследък. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG