Милан – Спал четвъртък 31 Октомври bet-bg.com

Двубоят Милан – Спал от Серия А на Италия ще се проведе на 31 октомври (четвъртък) от 22:00 часа. Милан тепърва ще търси печеда, тъй като вкара Стефано Пиоли като мениджър, оставяйки надеждите за Шампионската лига да изглеждат отдалечени. Загубата им от Рома през уикенда не им помогна.

Коефициентът за победа на Милан е 1.45. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Спал е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Милан – Спал: Статистика Н2Н

Спал не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Милан.
Кжищоф Пятек е голмайстора на Милан с 3 гола. Андреа Петаня има 3 гола за Спал.
Спал са в серия от 4 поредни загуби като гост.

Милан – Спал: Прогноза

И двата отбора са отбелязали гол в последните си пет мача на Милан, докато SPAL идват тук след поредица от далечни поражения. Тази форма ни кара в подкрепим победата за домакините в тази, тъй като досега успяха да получат резултати срещу по-ниско класираните страни. Въпреки това, очакваме и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG