Меси и ко спечелиха с гол от засада при откриването на новия „Лужники“

Отборът на Аржентина надделя с 1:0 над Русия в контролна среща, играна пред 80 хиляди зрители в Москва. Това беше първи мач на реновирания “Лужники”, който ще е сред основните арени на Мондиал 2018. Лионел Меси и компания успяха да спечелят с гол на Серхио Агуеро в 86-ата минута. Повторенията показаха, че преди попадението има засада.

До лидера на южноамериканците Лионел Меси в нападение се появиха Серхио Агуеро и Анхел ди Мария. Хорхе Сампаоли избра схема с трима бранители – Хавиер Масчерано, Херман Пецейя и Николас Отаменди. Станислав Черчесов разчиташе на на 3-4-3 с Кокорин, Смолов и Полоз в предни позиции.
В четвъртата минута Константин Рауш падна в наказателното поле с претенции за дузпа. Повторенията показаха, че главният съдия Дамир Скомина правилно не назначи нарушение на Масчерано. Постепенно момчетата на Сампаоли овладяха центъра и по-често търсеха атаките. В 17-ата Меси и Ди Мария не успяха да осъществят двойно подаване в наказателното поле. В 21-ата Меси изработи голово положение за Ди Мария, но Акинфеев спаси. Отбитата топка попадна у Кун Агуеро, който обаче беше блокиран. В 24-ата руският страж плонжира и изби силен удар на Агуеро. В 34-ата Ди Мария не се възползва от хитро подаване на Лео. В 36-ата Едуардо Салвио центрира ниско отдясно, но капитанът и лидер на аржентиците не успя да отправи удар. Полувремето завърши със страхотно спасяване на Акинфеев след шут от въздуха на Агуеро, което възхити публиката по трибуните. Второто полувреме започна с брилянтна възможност за гостите. В 48-ата минута Агуеро изведе Меси, номер 10 копна топката с външен, тя прехвърли вратаря, но бранител изби с глава пред голлинията. В 56-ата и Агуеро направи пропуск. Последваха две възможности пред Глушаков. В 58-ата той шутира извън наказателното поле и сантиметри не му достигнаха да уцели вратата. Две минути по-късно Глушаков стреля след кратко разбъркване, но Серхио Ромеро успя да избие. В 67-ата след удар на Ди Мария топката рикошира и не намери очертанията на вратата. В 74-ата Меси шутира в ръцете на Акинфеев. В 86-ата най-сетне падна попадение. Меси потърси Павон, той намери Агуеро, първият удар беше блокиран, но след това Кун реализира с глава – 0:1. Повторенията показаха, че има засада на Павон при паса от крака на Лео.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!