Магьосникът Роналдиньо каза „край“!

Бразилската легенда Роналдиньо окончателно прекратява кариерата си. Потвърждението дойде от неговия брат и личен агент – Роберто де Азис. Той заяви, че няма никакъв шанс бившият ас на Пари Сен Жермен, Барселона и Милан да се завърне на терена професионално.

„Роналдиньо спря с футбола. Край. Възможно е след Мондиал 2018 да организираме нещо голямо, може би през август. Ще организираме събития в Бразилия, Европа и Азия. Естествено, планираме и прощален мач с националния отбор“, заяви братът на магьосника с номер 10 в интервю за Globo“.

За последно Роналдиньо се появи в официален двубой през 2015 година с екипа на Флуминензе. В славната си кариерата той е играл още за Гремио, ПСЖ, Барселона, Милан, Фламенго, Атлетико Минейро и мексиканския Керетаро.

Гениалният халф е световен шампион със „селесао“ през 2002 година, а освен това е печелил Купата на конфедерациите (2005) и Копа Америка (1999). На клубно ниво Роналдиньо е победител в Шампионската лига през 2006 година, двукратен шампион на Испания (2005, 2006), двукратен носител на Суперкупата на Испания (2005, 2006), шампион на Италия (2011) и победител в Копа Либертадорес (2013). През 2005 година бразилецът спечели и „Златната топка“.

В последно време Роналдиньо редовно участва в благотворителни мачове.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.