Ливърпул – Барселона вторник 07 Май

Двубоят между Ливърпул – Барселона ще се проведе на 07 Май (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. След тежкото си поражение в сряда вечерта, Ливърпул има много трудна задача във втората си среща с Барселона тази седмица. Докато Ливърпул има огромен марж за обрат, представянето им в първия мач беше по-добро от очакваното.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 2.20Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Барселона е 3.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Ливърпул – Барселона: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Барселона – Ливърпул 3-0.
Ливърпул не са губили в последните 19 свои домакинства.
Ливърпул са в серия от 6 поредни домакински победи.

Ливърпул – Барселона: Прогноза

Домашният рекорд на Ливърпул предполага, че ще се справят добре тук, особено срещу Барса, която спечели само четири от последните си 12 пътувания в това състезание. Домакините показаха, че могат да се състезават с Барса по време на първия мач, докато предимството на дома трябва да стимулира Ливърпул. Смятаме, че домакините са добре оценени, тъй като искат да се върнат. Докато през миналата година видяхме, че домакините не успяха да победят героизма на Рома, ние ги подкрепяме за победа тук.

Нашият залог е победа за Ливърпул, заедно с над 2.5 гола в мача.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com