Ливърпул – Атлетико Мадрид 11 Март bet-bg.com

Двубоят между Ливърпул – Атлетико Мадрид ще се проведе на 11 Февруари (сряда) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. В сезон, пълен с победи, последните няколко седмици са слаби Ливърпул. Загубили за първи път във Висшата лига този сезон, съчетани с поражения в Шампионската лига и ФА Къп, разклатиха червените.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 6.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Ливърпул – Атлетико Мадрид: Двубой Статистика

Ат. Мадрид нямат загуба в последните си 6 мача.
Резултат от първият мач: Ат. Мадрид – Ливърпул 1-0.
Ливърпул са в серия от 11 поредни домакински победи.

Ливърпул – Атлетико Мадрид: Online Прогноза

Всеки от последните шест мача на Атлетико в това състезание е завършил с под 2,5 гола. Ливърпул тръгна по подобен път, като последните им три в Шампионската лига завършиха с по-малко от три гола. „Червените“ запазиха мрежата си празна във всеки от своите нокаут кръгове, така че очакваме победа до нула за домакините в сряда.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. bet365 спорт е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет или телефон с bet365 mobile.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо. bet-bg на живо

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG