Леванте – Барселона 10 януари

Двубоят Леванте – Барселона от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 10 януари (четвъртък) от 22:30 часаШампионите Барса ще се изправят срещу Леванте за още един шанс за титлата в четвъртък. Големите играчи от гостуващия отбор могат да си починат за този мач.

Коефициентът за победа на  Леванте  е 6.00. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Барселона е 1.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Леванте – Барселона: Статистика Н2Н

Леванте не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Барселона нямат загуба в последните си 9 мача.
Барселона са в победна серия от 3 мача.

Леванте – Барселона: Прогноза

Посетителите са в добра форма през този сезон. Меси е най-добрият и вкарва в изобилие. Тъй като Суарес също се присъединява към партито, няма съмнение, че ще има много голове. В последните 9 h2h мача, Барселона вкара общо 2 или повече гола. Това включва 5 мача на това място. Можем да поставим парите си на Барса да вкара над 2.5 гола.

Жабите имат лош сезон в защита. Досега са допуснали 34 гола в лигата. Ако те не направят нещо за този лош навик, може да достигнат резултат от мач по крикет срещу Барса.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com