Левандовски пое курс към Реал Мадрид

Полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е дал инструкции на агента си да се опита да му уреди трансфер в Реал Мадрид, твърди “Ас”.

Полякът никога не е криел, че иска да играе на “Бернабеу” и смята, че на този етап от кариерата си сега е настъпил идеалният момент. Той вече не криел желанието си и именно за това в последните седмици си позволи да критикува публично политиката на Байерн Мюнхен.

Според Левандовски на Байерн му липсва конкурентност в Европа, а ръководството не прави необходимото за подсилване на състава за преследване на високи цели.

В същото време Реал няма политика да привлича играчи над 30 години, но Левандовски е настоял пред агента си да работи активно по евентуален трансфер.

Предстои среща между Байерн и представителите на Левандовски, като основната цел ще бъде определяне на цената на играча. Легендата на Байерн Щефан Ефенберг призова ръководството да махне поляка час по-скоро. Босът на клуба Карл-Хайнц Румениге също не остана доволен от критичните думи.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!