Кубрат Пулев се завръща с мач на американска земя

Дългоочакваното завръщане на Кубрат Пулев на професионалния ринг вече има конкретна дата. Или по-точно – две. Родната гордост в тежка категория ще се боксира в САЩ на 26 май, или на 2 юни.

Новината съобщи самият той специално за bTV в Чикаго, където се намира през последната седмица, заради срещата на брат си Тервел. По-малкият от двамата Пулеви излиза тази нощ на гала-вечер във Ветровития град срещу представителя на домакините – Скот Фютрел от щата Мисури.

„Разбрахме се с организаторите тук, в Америка, с менажерите, с адвоката. Преговорите минаха доста успешно и вече е ясно, че следващият двубой с мое участие ще бъде в Чикаго“, коментира Кобрата, който през ноември трябваше да участва в битка за световната титла в тежка категория срещу настоящия шампион на планетата Антъни Джошуа в Кардиф.

Контузия (разкъсан гръден мускул) на Пулев обаче провали сблъсъка, а възстановяването на българина, който за втори път в кариерата си стигна до позицията на претендент за световната титла, се удължи до януари. Той дори мина прегледи и курс на рехабилитация в клиника в Барселона.

Колкото до двубоя на Тервел, Кубрат е сигурен в успеха на брат си и очаква от него за изнесе силен мач срещу Фютрел.

„Надявам се, че Тервел ще изиграе мъдро този двубой и ще вземе хубава победа. Скоро го чака нов мач, по-труден, срещу много по-тежък съперник“, споделя носителят на интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация пред bTV в Чикаго. Впечатлен от братя Пулеви е и Боби Хитц – един от най-именитите американски промоутъри в професионалния бокс, който е считан за №1 в своя бранш в Чикаго:

„Мисля, че тази гала, в която участва Тервел ще постави началото на нещо голямо за Пулеви на американска земя. Подкрепата на българската общност към Кубрат и Тервел е невероятна.“

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!