Коутиньо титуляр за Ливърпул срещу Бърнли

Ливърпул приема Бърнли на „Анфийлд“ в опит да се върне към победите, след като мърсисайдци не успяха да спечелят последните си два мача. Юрген Клоп е направил цели седем корекции в своя състав в сравнение с двубоя от Шампионската лига срещу Севиля.

Миньоле, Александър-Арнолд, Клаван, Милнър, Робъртсън, Даниел Стъридж и Филипе Коутиньо започват. За бразилеца това е първи мач като титуляр през този сезон. Той се появи в игра в сблъсъка със Севиля през седмицата и бе посрещнат топло от привържениците на мърсисайдци.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.