Интер Милано – Лацио 31 Януари

Двубоят между Интер Милано – Лацио ще се проведе на 31 януари (четвъртък) от 22:00 часа  в среща от Суперкупата на Италия. Две силни страни в италианския футбол ще се изправят един срещу друг в четвъртфиналите на Coppa Italia. Интер ще има предимството на дома, тъй като посетителите се борят за победа в последните мачове.

Коефициентът за победа на Интер Милано е 2.10Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Лацио е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Интер Милано – Лацио : Статистика Н2Н

Интер не са губили в последните 12 свои домакинства.
По време на последните 28 срещи с Интер като домакин, Интер спечели 10 пъти, при 12 равенства и 6 победи за Лацио. Головата разлика е 40-31 в полза на Интер.

Интер Милано – Лацио : Прогноза

Интер е бил по-добрата страна сред тях в този сезон. И двамата имаха по-лесна опозиция в предишните си кръгове за Купата. Но когато разгледаме 12-те мача без загуба на Black and Blues, не мисля, че ще загубят този мач в четвъртък. Така на базата на тяхната домашна форма можем да заложим на Интер да спечели с коефициент 2.10.

По-малко от 2.5 гола дойдоха в 5 от последните 7 домакински мача на отбора на Spalletti. Можем да видим подобен резултат в 5 скорошни мача като гост за Лацио. Тъй като това е нокаут мач и двете страни ще играят защитно. Така можем да заложим на краен резултат с под 2.5 гола.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com