Изненадващ трансфер: Хитът в Трета лига прилапа капитана на Локо Пд

Хитът в трета лига Арда (Кърджали) продължава със селекцията и укрепването на състава, който трябва да бъде основа на сезона в професионалния футбол догодина. От утре към лидерите в Югоизточната Трета лига ще се присъедини и Пламен Крумов, който преди дни се раздели с Локомотив (Пловдив), научи БТА.

32-годишният футболист ще заеме мястото в дясната зона- дали като защитник, дали като халф, както прецени старши треньорът Елин Топузаков. Крумов ще бъде и петото зимно попълнение в тима от Родопите. Преди това те привлякоха Даниел Пехливанов от Вихрен (Сандански), Джихат Кямил от Етър ВТ,

Красимир Илиев от Царско село и Деян Лозев от Поморие. С Арда от днес ще започне тренировки и централният защитник Борислав Стойчев, който обаче само ще поддържа форма. Той изчаква оферти от отбори от Италия, Израел и Унгария, за да прецени къде ще продължи кариерата си.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.