Еспаньол – Реал Бетис четвъртък 24 януари

Двубоят Еспаньол – Реал Бетис от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 24 януари (четвъртък) от 20:30 часаДомакините са в средата на класирането в LaLiga доста под своите опоненти. Досега са загубили 10 от мачовете си в лигата и имат лоша защита, като са допуснали 30 гола в 20 мача досега.

Коефициентът за победа на  Еспаньол е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Реал Бетис е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Еспаньол – Реал Бетис: Статистика Н2Н

Борха Иглесиас е голмайстора на Еспаньол с 2 гола. Серхио Леон има 2 гола за Real Betis Balompie.
По време на последните 22 срещи с Еспаньол като домакин, Еспаньол спечели 9 пъти, при 8 равенства и 5 победи за Real Betis Balompie. Головата разлика е 30-22 в полза на Еспаньол. bet-bg.com

Еспаньол – Реал Бетис: Прогноза

Повече от 2.5 гола бяха отбелязани в 3 от последните 5 срещи между отборите в Испания. Също така в 3-те последни h2h мача на този стадион се наблюдава подобен резултат. Тъй като последните 4 гостуващи мача на Зелените също бяха с високи резултати, можем да заложим на предстоящия мач да има над 2.5 гола.

И двата отбора вкараха в 6 от последните 7 мача, изиграни от Реал Бетис във всички състезания. Това включва и последните им 4 мача като гост. Домакините също са със такава тенденция в 3 от предишните си 5 мача.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com