Депортиво Окотал – Уолтър Ферети 13 Април bet365

Двубоят между Депортиво Окотал – Уолтър Ферети ще се проведе на 13 април (понеделник) от 01:00 часа в среща от Клаусура на Никарагуа. Можем да очакваме афера с висока оценка, когато Окотал посреща Ферети в понеделник в още един мач от лигата на Никарагуа Примера Клаусура.

Коефициентът за победа на Депортиво Окотал е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Уолтър Ферети е 2.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

online casino

Депортиво Окотал – Уолтър Ферети до 20: Двубой статистика

Гостът е непобеден в последните 12 мача.
И двата отбора са вкарали в девет от последните десет сблъсъка.
Предишната им среща донесе победа у дома за Ферети с 2: 1.

Депортиво Окотал – Уолтър Ферети до 20: Online Прогноза

Победата на домакините на пълен работен ден ще бъде най-добрият залог в сблъсъка. Тъй като върхът е за по-високи залози, равенството без залог няма да е най-добрият вариант в срещата.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Junior можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com