Да си подарим Ел Класико!

Най-чаканият мач в света отново е на дневен ред, този път като прекрасен предколеден подарък за всички нас. Реал Мадрид и Барселона “се хващат за гушите” в спор за величие от 17-ия кръг на Примера дивисион. Озъбени един срещу друг, врагове на всички възможни фронтове, те отново ще излязат на сцената в борба за слава. Отколешното съперничество не спира да вълнува стотици милиони по целия свят. Очакванията са да бъдат подобрени рекорди за гледаемост и една десета от всички хора на планетата да седнат пред телевизорите, за да проследят великанската схватка на “Сантиаго Бернабеу”.

Двата отбора посрещат супермача в различни позиции. Класирането в Примера показва солидно предимство за Барса, но равносметката за 2017 година е изцяло в полза на Реал. Както всеки път, всяка прогноза може да стане за смях 90 минути по-късно и това е част от приказното обаяние на Ел Класико.
Зинедин Зидан може да разчита на всички най-добри футболисти. Специалистите са убедени, че ще заложи на състава, донесъл последния трофей в Шампионската лига. Стомилионният Гарет Бейл навярно ще бъде пренебрегнат и бързината му ще влезе в сила след почивката. Магьосникът Иско, “килърът” Кристиано Роналдо и противоречивият Карим Бензема ще тормозят отбраната на “лос кулес”, силно подпомагани от агресивните бекове Даниел Карвахал и Марсело.
В “синьо-червения” лагер всички погледи ще бъдат вперени в Лионел Меси. “Мозъкът” на каталунците ще се опита да избяга от “звяра” Каземиро и да твори. Луис Суарес ще е “шилото” в предни позиции, търсещо постоянни комбинации с Лео и вдъхновителя Андрес Иниеста. Ернесто Валверде няма да избяга от схема 4-4-2, търсейки превес в средата на терена, където ще бъде включен боецът Паулиньо.
Преди всяка Класика въпросите са свързани основно с формата на Кристиано и Меси. Португалецът търпи много критики в последните седмици заради камарата пропуски и свръхниската си голова успеваемост. Актуалният носител на “Златната топка” обаче знае кога да “изригне” и да покаже силата си. Геният от Росарио е наслада за окото всеки път и едно негово движение може да реши сблъсъка. В последните седмици двата тима проявяват сериозно колебание в защитните си линии, макар това да не личи по статистиката на каталунците. Рафаел Варан и Серхио Рамос са стикована отбранителна двойка, но въпреки това нерядко се пропукват. Жерард Пике не е в най-добрата си форма, а Томас Вермален е далеч от най-прекрасните си футболни години. Възстановеният Хавиер Масчерано надали ще измести белгиеца от стартовите 11. Марк-Андре тер Стеген е истински исполин на вратата на “лос блаугранас” и един от големите герои от началото на сезона. В другия лагер Кейлор Навас постоянно е под обстрел и не спира да се говори за негов заместник.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.