Дадоха Ботев (Пд) – Левски на Волен Чинков, вижте нарядите за осмия кръг в Първа лига

Съдийската комисия към БФС назначи Волен Чинков за главен съдия на дербито от осмия кръг в Първа професионална лига между отборите на Ботев (Пловдив) и Левски. Помощници ще му бъдат Иво Колев и Мартин Ангелов.

Георги Кабаков ще ръководи здрави сблъсък под Аязмото между Берое и Черно море, а Георги Давидов е пратен в „Овча купел“ на Славия – Лудогорец.
Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.