Виляреал – Севиля 17 Февруари

Двубоят Виляреал – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 17 февруари (неделя) от 19:30 часа. Виляреал не се представя на ниво в този мандат на Примера Дивизия. Те са без победа в последните десет мача и шокиращо седят на второ място след 23 кръга на състезанието.

Коефициентът за победа на Виляреал е 2.50. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Севиля е 2.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Виляреал – Севиля: Статистика Н2Н

Статистиката на Виляреал като домакин този сезон: 1-6-5.
Виляреал са в серия от 5 поредни домакински срещи без победа.
По време на последните 21 срещи с Виляреал като домакин, Виляреал спечели 6 пъти, при 7 равенства и 8 победи за Севиля. Головата разлика е 31-27 в полза на Севиля.

Виляреал – Севиля: Прогноза

И Виляреал, и Севиля бяха в действие в четвъртък вечер и двамата спечелиха 0-1 победи като гост покрай спортинг Лисабон и Лацио в Лига Европа. Подобни резултати със сигурност ще внушат известно доверие в двете редици след последните вътрешни провали.

Интересно е да се види, че букмейкърите виждат Виляреал като леки фаворити, въпреки че спечелиха само 1 от 12 домашни срещи в този мач на Примера Дивизия. Така Севиля си струва да се подкрепи, за да не загуби.

Под 2.5 гола FT се появява като най-добрата опция за залагане, тъй като и двата отбора показаха прилични отбранителни показатели в четвъртък.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com