Валядолид – Реал Мадрид 10 Март

Двубоят Валядолид – Реал Мадрид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 10 март (неделя) от 21:45 часа. Сезонът на Реал Мадрид се е разпаднал напълно през последните две седмици и те по същество нямат за какво да се борят, което прави това първенство в една дълга поредица от игри, които граничат с безсмислието от тяхната гледна точка.

Коефициентът за победа на Валядолид е 5.00. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.61. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Валядолид – Реал Мадрид: Статистика Н2Н

Валядолид са в серия от 3 поредни загуби.
Реал Мадрид са в серия от 3 поредни победи като гост.
Реал Мадрид нямат загуба в последните си 6 мача като гост.

Валядолид – Реал Мадрид: Прогноза

Има много отбори в Ла Лига, които са способни да причинят проблеми на Реал Мадрид, но на повърхността Валадолид не е един от тях. Те нямат креативност и истински финиш, така че не е изненада да ги виждате като най-слабите голмайстори в дивизията, с едва 0,77 гола на мач. Следователно защитата на Solari трябва да има значително по-слаба, отколкото срещу внушителния Ajax в средата на седмицата.

На другия край, нараняванията могат да накарат Реал Мадрид да вкара Гарет Бейл и Марко Асенсио в стартовата единадесетка, и това може да не е лошо, тъй като те просто не са достатъчно опасни, с подобни на Винициус и Лукас Васкес. Далеч от печката на Бернабеу, формата на Реал Мадрид е доста добра. Те спечелиха 5 от последните си 6 на пътя във всички състезания, с изключение на равенството в Camp Nou.

Въпреки всичките си проблеми, посетителите трябва да имат достатъчно качество тук, за да съберат 3-те точки с прилични коефициенти, подкрепяйки обжалванията от Реал Мадрид и Под 3.5 Гола, печеливш залог в 3 от последните им 6 гостувания.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com