Бешикташ – Аланяспор понеделник 13 Май

Двубоят между Бешикташ – Аланяспор ще се проведе на 13 май (понеделник) от 20:00 часа в среща от Супер Лига на Турция.
Бешикташ не са имали брилянтна кампания през този сезон, но с правилните резултати през следващите няколко седмици имат шанс да завършат като турски шампиони.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Аланяспор е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Бешикташ – Аланяспор: Двубой статистика

Бурак Йълмаз е голмайстора на Бешикташ ЖК с 11 гола. Папис Демба Сисе има 15 гола за Аланияспор.
Бешикташ ЖК са в серия от 4 поредни домакински победи.
Бешикташ ЖК не са губили в последните 8 свои домакинства.

Бешикташ – Аланяспор: Прогноза bet-bg

Аланяспор влизат в този мач с девет загуби като гост, в сравнение с Бешикташ с 10 победи в 15 на своя терен. Посетителите са вкарали в шест от последните си седем гостувания, но са допуснали 27 гола, включително шест в Галатасарай. Като се има предвид, че 67% от домакинските мачове на Бешикташ са видели над 2.5 гола, залагаме за домакинска победа и над 2.5 гола в мача.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com