Барселона – Леганес четвъртък 30 Януари bet365

Двубоят Барселона – Леганес от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 30 януари (четвъртък) от 20:00 часа. „Камп Ноу“ не се отличава като крепост за Барселона този сезон. Домакините, които също имат 100% печеливш рекорд в h2h срещите на това място, верните на Леганес остават без абсолютно никаква причина да се надяват.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.20. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Леганес е 12.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Барселона – Леганес: Статистика Н2Н

Като домакин, Барселона не е губил от Леганес в последните 3 срещи помежду им.
Барселона не са губили в последните 34 свои домакинства.
Леганес нямат загуба в последните си 6 мача като гост.

Барселона – Леганес: Прогноза

Имайки предвид, че гостите също са допуснали общо шестнадесет гола от своите гостуващи срещи в Ла Лига през този сезон, разчитайте на каталунците да постигнат над 2.5 гола при победата си в четвъртък. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG