„Червените“: Ако Каранга не се върне, ще бъде наказан

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков коментира казуса с голмайстора Фернандо Каранга. Както е известно, „червените“ все още чакат бразилеца, който не се прибира от Южна Америка и не е започнал подготовка с тима на Стамен Белчев.

„Истината за Каранга е следната – той има договорни отношения с нашия клуб. Той е състезател на ЦСКА и в момента единственото нещо, което е възможно, е той да се върне и да продължи подготовката си с клуба. В противен случай ще бъде наказан“, каза Марков пред „Лайвспорт“.

„Ако има оферта или оферти, свързани с бъдещето на Каранга, този въпрос може да се обсъди. Ако финансовите условия удовлетворяват клуба, може да се стигне до трансфер. Но само и единствено със съгласието на ЦСКА. Слуховете за наши играчи са с мисъл за дестабилизация на клуба“, добави шефът на „червените“.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!