Холмар Ейлофсон ще играе в Левски

Изреалското издание “one” обяви, че преотстъпеният от Макаби (Хайфа) защитник Холмар Ейлофсон ще играе в Левски и през следващия сезон. В информацията се твърди, че той ще получава по 380 000 евро годишно.
“Исландският защитник Холмар Ейлофсон, който има договор за още две години с Макаби (Хайфа), ще продължи да играе за Левски. Българите са информирали Макаби, че са решили да се възползват от опцията за наем и ще му плащат заплатата от 380 000 евро”, пише “one”.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.