Холандия – Германия неделя 24 Март

Двубоят между Холандия – Германия ще се проведе на 24 март (неделя) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. След като не успяха да се класират за последните два големи международни турнира, не много биха си помислили, че Холандия ще влезе в квалификационната кампания на Евро 2020 като реалистична конкуренция.

Коефициентът за победа на Холандия 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Германия да победят се приемат с коефициент 2.90. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Холандия – Германия: Двубой статистика

Като домакин, Холандия не е губил от Германия в последните 3 срещи помежду им.
Холандия нямат загуба в последните си 5 мача.
Холандия са в серия от 4 поредни домакински победи.

Холандия – Германия: Прогноза

Загуба за гостите изглежда доста вероятен сценарий. Германия завърши на дъното на споменатата по-горе група на УЕФА, след като не успя да спечели нито един от четирите си мача, а сега далеч от домакините загубиха три мача накуп. Смятаме, че тези коефициенти за победа на Холандия са отлична стойност, като се има предвид променящите се съдби на двете страни, така че подкрепяме това заедно с 2-1 предсказване на точния резултат.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com