Херо остана без един от помощниците си

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана без един от помощниците си. Петко Петков е решил да последва Георги Дерменджиев в казахстански Ордабаси, където отново ще бъде негов асистент. Така Херо остана само с двама помощници – Георги Чиликов и Петър Колев, пише „Тема Спорт“.

„Да, така е. Разтрогнах с Лудогорец по взаимно съгласие и продължавам с Георги Дерменджиев в Ордабаси. В момента съм си в България, но до дни тръгвам пак за Турция, където ще сме на лагер. Благодаря на Лудогорец за шанса,

който ми даде. Това е част от живота“, коментира вече новият треньор в щаба на елитния клуб от казахстанската Премиер лига. Петков стана част от щаба на Георги Дерменджиев в Лудогорец през ноември 2015-а. Асистентът обаче не напусна с него в началото на август миналата година и влезе в екипа на Димитър Димитров. Петков е бивш старши и помощник-треньор на Литекс, както и асистент в Славия. Негова силна страна е работата с млади играчи. За кратко бе част от ЦСКА през лятото на 2013-а, когато заедно със Стефан Генов бе помощник на Христо Стоичков.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.