Френският халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба

Френският халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба разбуни духовете с една фраза по време на интервю.
Погба, който е в ужасни отношения с мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо в последните месеци, заявява, че би искал да играе в един отбор с бразилеца Неймар, който в момента е в Пари Сен Жермен. Подобна реплика отправи и Неймар през 2016 година по адрес на Погба. По това време бразилецът все още беше част от Барселона.
„Неймар е определение за радостта от играта. Той се забавлява на терена, доставя ми удоволствие да го гледам. Той е различен, има собствен стил.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.