Франция загуби основен защитник за гостуването в София

Бранителят на Арсенал Лоран Косиелни отпадна от състава на Франция за световната квалификация срещу България, съобщи “Екип”. Опитният защитник продължава да има проблеми с ахилесовото сухожилие и няма да се възстанови навреме за двубоя на 7 октомври.

Селекционерът на “петлите” Дидие Дешан повика на мястото на Косиелни Адил Рами. 31-годишният футболист от този сезон носи екипа на Олимпик Марсилия и е твърд титуляр в състава на Руди Гарсия. Наскоро неговото име влезе и в жълтите хроники покрай слуховете, че има връзка със сексбомбата Памела Андерсън.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.