Томаш: Резултатът трябваше да бъде съвсем друго изражение

Наставникът на Берое Александър Томаш не остана много доволен от представянето на футболистите си, макар че те без проблем спечелиха с 2:0 гостуването на Севлиево в 1/16-финален мач от турнира за купата на България.

“Не съм доволен. Като цяло имаше голяма разлика в класите. Създадохме достатъчно ситуации за гол, които трябваше да бъдат реализирани. Видях някои млади момчета, видях и някои, които имат претенции за титулярно място. Като цяло полезен мач. Резултатът трябваше да бъде съвсем друго изражение, но победата си е победа. Това показва, че страшно много трябва да се работи върху професионализма в България. Виждате, че едно подценяване на отбор от Трета лига може да коства много”, коментира Томаш.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.