Собственикът на Нант призна за интерес към звезда на Лудогорец

Собственикът на Нант Валдемар Кита призна, че преговорите за трансфер на Абел Анисе от Лудогорец при „канарчетата“ вървят много трудно заради финансови разминавания. Мадагаскарският халф на “зелените” е приоритетна цел на френския клуб и на неговия треньор Клаудио Раниери.

“Сложно е! Да, ние искаме футболиста, но имаме финансови разминавания с Лудогорец. От българския клуб първо поискаха 2 милиона евро, а сега искат 5 милиона“, коментира Кита пред местното издание „Прес-Осеан“.

Както е известно, според информациите интерес към Абел Анисе има и английският Лестър, който Клаудио Раниери изведе до титлата във Висшата лига през сезон 2015/16.Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.