Сираков призова за моментален разстрел на играчи, треньори и ръководители, за да не се мъчат

Голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков коментира темата с евентуалното му завръщане в синия клуб. „Аз не мога да изляза от Левски. Това, че не съм на работа в Левски…

Това, което съм дал на клуба, никой не може да ме изкара от Левски“, каза Сираков, който даде интервю за bTV.

Toй се изказа остро за българския футбол и по-специално за играчите, които се изявяват по родните терени. „В България се играе най-бавният футбол в Европа, казвал съм го и преди. Голяма част от нашите футболисти не са добре подготвени физически. Не говорим за техниката. Като чуя „нашите футболисти може би не бяха мотивирани“… Ако футболистите не са мотивирани, трябва да бъдат застреляни веднага, да не се мъчат. А също така и треньорите, и ръководителите. Какво значи един човек, който с това си вади хляба, получава изключително сериозни пари в момента, и да не е мотивиран“, коментира Сираков.

Попитан какво е за него Левски, легендата отговори: „Голямата ми любов“.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.