Симеонов: Преди мача с ЦСКА беше страшно, Шопов го ритаха в гърба, когато Чорбаджийски го свали на земята

Симеонов след мача с ЦСКА-София: Мутренските времена са се върнали във футбола

Президентът на Дунав (Русе) – д-р Симеон Симеонов, даде интервю пред колегите от “Меридиан Мач”, в което разкрива доста притеснителни неща. Босът на тима от Русе заявява, че по време на мача с ЦСКА-София си е проличало, че са се върнали мутренските времена във футбола. Той споделя, че преди срещата с “червените” е било страшно, тъй като неговият отбор е бил подложен на натиск. Симеонов добавя още, че Чорбаджийски си позволява да удря противникови играчи, тъй като зад него стои ЦСКА-София и затова мисли, че може да прави каквото си поиска.

Бизнесменът завършва с това, че Васил Шопов е бил ритан в гърба от играчи на ЦСКА-София, след като е бил повален от Чорбаджийски с удар в главата.

Ето какво заяви Симеонов:

“Моето мнение конкретно за мача няма да е по-различно от това, което изказаха нашият треньор и футболистите. Изиграхме един добър двубой, но сме разочаровани, че не взехме нещо от него. ЦСКА е по-добър отбор, но ние с борба и желание можеше да стигнем до равенството.
Бяхме задължени да подадем жалба срещу рефера Кабаков, защото ако не го бяхме сторили, щеше да е един вид демонстрация на безхарактерност. Вижте, ние не искаме да влизаме в унисон с всички, които реват от съдиите. Но аз съм обиден, че наш футболист – Васил Шопов, бе буквално набит. Бе съборен от Божидар Чорбаджийски на земята с два селски удара. Нещо повече – разпоредил съм на хората в нашия клуб да намерят запис, на който се вижда, че докато Шопов е на земята, е ритан по гърба.

Не е ритан от Чорбаджийски, от други футболисти е ритан в гърба. След като намерим запис, ще го публикуваме и ще искаме сурови санкции за играчите, ритащи Шопов.
вно мутренските времена са се върнали във футбола. Зад Чорбаджийски стои институция като ЦСКА и той може да върши каквото поиска. Спомняте си, че направи и дузпа срещу Черно море като извърши нарушение срещу Мариян Огнянов, която обаче не бе отсъдена. Всичко обаче се вижда, когато отидeш в Европа. Там лъсват нещата. Спомнете си каква дузпа направи срещу Беларус, когато паднахме с 1:2 от тях в световна квалификация. Ако той беше санкциониран в мачовете от Първа лига, нямаше да се стига до подобни неща.
Дори и да сме потърпевши, няма смисъл от промяна. Нека има такава, но ако дойде човек, който е способен да овладее ситуацията. А не такъв, който да е само бушон и да изгори след месец или два.

Вижте, аз Георги Кабаков го харесвам като съдия. Той е добър рефер и това е истината. Просто не е издържал на натиска. Не го виня за гола с ръка на Каранга. Виня го само за непоказания червен картон на Чорбаджийски и нeдадената дузпа в наша полза. Но нека пак се върнем на попадението на Каранга. Нали има допълнителен съдия. Всичко се вижда. Освен това нашите футболисти оспорваха гола на Каранга. Заради подобни неща е хубаво до има видеоповторения, както в Италия. Така нямаше да има гол за ЦСКА, а щеше да има дузпа за нас и червен картон за Чорбаджийски. Странно ми е обаче поведението на страничния и допълнителния рефер при ситуацията с Васил Шопов.

Искам да поздравя нашите треньори и футболисти за поведението им след мача. Че не обвиниха съдията, че се държаха европейски. Иначе искам да кажа, че преди мача беше страшно, бяхме подложени на натиск, но така е. Когато се ритат атовете, магаретата страдат”.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.