Сериозна сaга около шведския национал, играчът обяви, че не е подписал с Левски

Истинска сага е на път да се разрази около шведския защитник Антон Тинерхолм. Мениджърската агенция „Nordicsky“ разпространи информации, че 26-годишният футболист вече е играч на Левски. Той обаче отрече това в социалните мрежи, като добави, че все още обмисля предложението на „сините“.

„Още не съм подписал. Имам и други предложения. В момента обмислям кое е най-доброто за мен“, написа Тинерхолм в Инстаграм.

Припомняме, че Тинерхолм все още има договор с Малмьо, който изтича в края на календарната 2017 година. Той отказа да продължи контракта си с шведския шампион и така вбеси привържениците на тима, които го боготворяха.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.