Сблъсъкът между Наполи и Милан

Тази вечер е сблъсъкът между Наполи и Милан. Двата тима се изправят един срещу друг още във 2-ия кръг на Серия „А“ на „Сан Паоло“. Всеки от тях има големи амбиции през този сезон и ще трябва да ги докаже на терена срещу пряк съперник за челните места в класирането.

Новото попълнение на Наполи Давид Оспина започва на вратата, а пред него ще действат Елсейд Хисай, Калиду Кулибали, Раул Албиол и Марко Руи. Триото в средата на терена ще е съставено от Пьотър Зелински, Марек Хамшик и Алан Маркес. В атака пък започват Лоренцо Инсиние, Аркадиуш Милик и Хосе Кайехон.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.