Саутхемптън – Дерби Каунти 16 януари

Двубоят Саутхемптън – Дерби Каунти от ФА Къп ще се проведе на 16 януари (сряда) от 21:45 часа.  Ралф Хазенхютъл оказа въздействие върху Саутхемптън, който избяга от опасната зона със супер важна победа с 1-2 над Лестър. Това беше превъзходно отбранително усилие от страна на светиите, които напреднаха 0-2 до полувремето.

Коефициентът за победа на Саутхямптън е 1.66. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Дарби Каунти е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Саутхемптън – Дерби Каунти: Статистика Н2Н

По време на последните 11 срещи с Саутхемптън като домакин, Саутхемптън спечели 4 пъти, при 3 равенства и 4 победи за Дарби. Головата разлика е 15-11 в полза на Саутхемптън.

Саутхемптън – Дерби Каунти: Прогноза

Посетителите ще влязат в мача с миналогодишните полуфиналисти с ниско доверие. Те не успяха да се противопоставят на лидерите Лийдс Юнайтед в дербито в петък вечер. Загубата с 2: 0 на Elland Road показа, че Rams пада до 5-то място в класирането. Франк Лампард, четирикратен победител във ФА Къп с Челси, ще има много работа да свърши, за да спаси топ-шест позиция в Чемпиъншип до края на редовния сезон.

Първият мач на стадион „Прайд парк“ показа, че Дерби Каунти навакса разликата от два гола, като мача завърши 2: 2. Това беше първата среща Н2Н между двата отбора в последните шест години. Дерби има положителен рекорд в историята с 20 победи, 17 равенства и само 9 загуби срещу Саутхемптън.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com