Пулев си остава официален претендент

Контузията на Кубрат Пулев му отне шанса да се изправи срещу Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф за световните титли на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA). Това породи редица въпроси за бъдещето на Кобрата и статута му на официален претендент, тъй като сегашната му възможност за титла отпадна и на Джошуа бе назначен нов противник – Карлос Такам, който е следващият в ранглистата на IBF.

Кубрат Пулев обаче остава официален претендент за световната титла, разкриха от IBF .

“На Джошуа бе наредено да защитава титлата си на IBF срещу Карлос Такам, който е следващият възможен претендент. Не е сигурно колко време ще е нужно на Пулев за възстановяване, но той остава официален претендент за титлата на IBF в тежка категория. Все пак, той ще трябва да изчака реда на задължителни защити, за да получи отново възможност за титла, тъй като шампионът ще бъде в повече от една версия (в случая – на IBF и WBA)” Жанет Салазар, пресаташе на Международната боксова федерация.

След като Джошуа проведе задължителна защита на титлата във версия IBF, ще трябва да направи същото във версия WBA. Чак евентуално след това в рамките на около година ще бъде насрочена нова дата за задължителна защита от IBF срещу официалния претендент, който остава Кубрат Пулев. Възможно е след възстановяването си Кобрата да проведе един мач преди новия си шанс за шампионски двубой.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.