Престън – Дарби петък 01 Февруари

Двубоят Престън – Дарби от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 01 февруари (петък) от 21:45 часаДерби повдигна духа си с тесни победи в състезания до момента, но те ще бъдат изправени пред трудни времена, за да запазят темпото в петък вечерта, когато посетят стадион „Дипдейл“ в Престън Норт Енд.

Коефициентът за победа на Престън е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Дарби е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Престън – Дарби: Статистика Н2Н

Престън не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Дарби.
Дарби са в победна серия от 3 мача.
Преди година Престън бяха номер 9 в класирането с 45 точки. Сега са номер 16 с 36 точки.

Престън – Дарби: Прогноза

Рекордът от статистиката и погледът към класирането ще ви накарат да заложите на Дерби Каунти или Двоен шанс на доста атрактивни коефициенти.

Единственият малък проблем може да се окаже прекрасната форма на Preston, тъй като те са събрали шест гола към победи в лигата над QPR и Стоук Сити.

Също така, Lilywhites загубиха само три от 14 домакински мача в този мач от първенството. Като се има предвид, че Derby не блести изобщо в последните срещи.

Ето защо, ние по-скоро залагаме на равенство с коефициент 3.40 като основен избор за залагане тук.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com