Президент и шефове на Ботев Пд подават масово оставки часове преди мача с Левски

Сериозни драми се разиграха по време на Общото събрание на Сдружение ПФК Ботев, което се проведе днес на базата на тима в Коматево. Преди минути стана ясно, че президентът на тима Ангел Палийски е обявил, че утре ще си депозира оставката.

Оставки още подават председателят на Сдружението Апостол Апостолов и членовете на УС Борис Гиздаков и Теодор Бочев. Очаква се всички те да не бъдат приети.

Междувременно на Общото събрание стана ясно, че засега Ботев няма да има нов собственик, защото липсва кандидат за акциите. Все пак нещата могат да се променят до следващото заседание, когато ще има по-голяма кой ще е новият собственик на славния пловдивски клуб.

Цялата сага се разиграва няколко часа преди домакинския мач на канарчетата срещу Левски. Жълто-черните и сините ще се изправят един срещу друг днес от 20.00 часа на централния терен в Коматево.Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.