Попов: Ганчев излекува Десподов от „звездната болест“, Неделев може всичко във футбола

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов обяви, че собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев е излекувал от „звездна болест“ Кирил Десподов, който има отлични качества. Попето обаче е категоричен, че за него Тодор Неделев е най-добрият от младите футболисти у нас. Футболистът на Спартак (Москва) смята, че Кирил Десподов най-много се доближава до стила му на игра от младите играчи у нас, но най-много симпатизира на Тодор Неделев от Ботев (Пловдив). „Доста хубави впечатления прави напоследък Кирил Десподов. Той страдаше от звездната болест, но накрая Гриша Ганчев го излекува и направи страхотен финален спринт. Шест мача и пет гола. Събуди се. Лично аз симпатизирам страшно много на Тодор Неделев. Само малко трябва мисленото си да оправи. Беше в центъра на Европа и се върна отново тук. Неговото място е в Европа.

Говоря му непрекъснато и не само аз. Последният лагер бяхме в стая и постоянно му повтарям. От няколко години му казвам: Ти трябва да играеш в Европа. Той може всичко във футбола. Има уникални качества. Може да вкара фаул, дузпа да бие, пас да ти даде, техничен, вижда играта. Само трябва да отиде и да влиза във фитнеса, и става топ. Дано по-бързо му светне в главата и да се оправи, докато Десподов се излекува от звездата болест. Той има страхотна бързина, много хубаво се открива, вижте последните му голове са така. Търси топката на линията на защитата. Много малко български футболисти търсят топката на скорост и в дълбочина. Повечето са свикнали да чакат топката на крак“, коментира Попов.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!